Nieuw in verhuur!

verhuurteam

N I E U W  I N  V E R H U U R

Kavel 48 t/m 50

Molenheide Buiten
Dit nieuwe stukje Mill is straks bij uitstek geschikt om buiten te zijn en te ontspannen. Met alle voorzieningen op een steenworp afstand waardoor het heerlijk wonen is in Molenheide Buiten. Waar je al fietsend en wandelend over paden verder de natuur in kunt gaan.

Nieuw in verhuur!

De 3 luxe hoek- en rijwoningen hebben een gebruikersoppervlak van 120 m² en een inhoud van 442 t/m 464 m³. De nieuwbouwwoningen zijn geheel gasloos, voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp, extra(!) zonnepanelen, HR++ isolatieglas en een uitbouw van 2 meter!

Oplevering

De oplevering van deze woningen is naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023.

Downloads

Wil jij weten welke woning het beste bij je past? Download hieronder de verkooptekening (met geveltekeningen, doorsnede en technische plattegronden) of de brochure en prijslijst zodat jij thuis op de bank kunt bekijken welke woning jij wilt huren.

Heb je daarna nog vragen? Informeer dan bij het verhuurteam zodat zij je verder kunnen helpen!

Bezichtiging

Indien je wenst over te gaan tot het huren van een woning zullen wij o.a. de NVM woontoets toepassen. Dit is een identiteit en kredietwaardigheid check (1SO27001 gecertificeerd). Je dient hiervoor toestemming te geven. 

Voor het aangaan van een bezichtiging dien je de volgende stukken aan te leveren: 

  • ID-bewijzen kleuren kopie (per pagina 1 ID-bewijs) van alle toekomstige bewoners, paspoort of ID-kaart (een kleurkopie van de voor- en achterkant is vereist! De foto en het BSN-nummer mag je doorhalen); 
  • 3 actuele loonstrookjes; 
  • werkgeversverklaring; 
  • kopie van de laatste 3 loonstortingen (stortingen en rekeningnummer dienen zichtbaar te zijn); 
  • uittreksel van kamer van koophandel (bij eigen onderneming) en de actuele jaarcijfers; 
  • verhuurders verklaring.

Situatietekening