Nog slechts enkele
woningen te koop!

verkoopteam

Nog slechts enkele
woningen te koop!

verkoopteam

I N  V E R K O O P

47 nieuwbouwwoningen

Dit nieuwe stukje Mill is straks bij uitstek geschikt om buiten te zijn en te ontspannen. Met alle voorzieningen op een steenworp afstand waardoor het heerlijk wonen is in Molenheide Buiten. Waar je al fietsend en wandelend over paden verder de natuur in kunt gaan.

Downloads

Wil jij weten welke woning het beste bij je past? Download hieronder de brochure en prijslijst zodat jij thuis op de bank kunt bekijken welke woning jij wilt kopen. Tevens hebben we voor het gemak in een optieboek een aantal mogelijkheden uitgewerkt. Naast deze mogelijkheden zijn er uiteraard maatwerkopties mogelijk. Maak jouw persoonlijke wensen kenbaar bij één van de makelaars of kopersbegeleiders zodat zij je verder kunnen helpen om tot jouw perfecte droomhuis te komen!

Verkoopteam

Neem contact op met het verkoopteam om te informeren welke woningen er nog beschikbaar zijn!

Molenheide Buiten

Downloads

Verkooptekeningen

Uiteraard zijn ook alle verkooptekeningen te downloaden. Op deze documenten staan de geveltekeningen en plattegronden met afmetingen afgebeeld.

 


Huurwoningen
Meer informatie en huurprijzen betreffende de verhuur van de huurwoningen (kavel 48 t/m 58) volgt medio 2023.

Inschrijven zelfbouwkavels Gemeente
Het inschrijven voor de (zelf)bouwkavels (kavel 62 t/m 71) van de gemeente is niet mogelijk via deze website. Het tijdstip voor de start verkoop en het inschrijven voor de kavels van de gemeente wordt op een later moment kenbaar gemaakt op de website www.landvancuijkwoont.nl

Situatietekening