Nieuw in vekoop!

verkoopteam

N I E U W  I N  V E R K O O P

Kavel 55 t/m 58

Molenheide Buiten
Dit nieuwe stukje Mill is straks bij uitstek geschikt om buiten te zijn en te ontspannen. Met alle voorzieningen op een steenworp afstand waardoor het heerlijk wonen is in Molenheide Buiten. Waar je al fietsend en wandelend over paden verder de natuur in kunt gaan.

Nieuw in verkoop!

De 4 luxe hoek- en rijwoningen hebben een gebruikersoppervlak van 120 m² en een inhoud van 442 t/m 464 m³. De nieuwbouwwoningen zijn geheel gasloos, voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp, extra(!) zonnepanelen, HR++ isolatieglas en een uitbouw van 2 meter!

Nieuwbouwproject met groenverklaring

De 4 hoek- en rijwoningen hebben een groenverklaring. Dat wil zeggen dat je kunt profiteren van een groenfinanciering met rentevoordeel bovenop de normale duurzaamheidskorting! Informeer bij jouw hypotheekadviseur.

Oplevering

De oplevering van deze woningen is naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023.

Downloads

Wil jij weten welke woning het beste bij je past? Download hieronder de verkooptekening (met geveltekeningen, doorsnede en technische plattegronden) of de brochure en prijslijst zodat jij thuis op de bank kunt bekijken welke woning jij wilt kopen.

Heb je daarna nog vragen? Informeer dan bij het verkoopteam zodat zij je verder kunnen helpen!

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot maandag 6 november 2023 –  17.00 uur. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier dat hieronder te downloaden is.

Situatietekening